Mejla

Micke Nybrink

Herre Jesus vad klar han är som V75-spik

Nybrink synar lopp för lopp på V75 från Åby • Systemet • Jackpott 78 miljoner

Publicerad:
Uppdaterad:
Nybrinks ”klaring” i jakten på 78 miljoner kronor på V75.
Foto: TR Bild
Nybrinks ”klaring” i jakten på 78 miljoner kronor på V75.

Han kommer som skjuten är en kanon – i starten.

De andra undrar vad fasen som hände.

Sen får de försöka klura ut hur de ska slå honom.

Herre Jesus vad klar han är.


ANNONS: Jackpott 78 miljoner – nu kan du rygga Sportbladet-experternas andelsspel. Här går du med i laget. [Extern länk]


Ska börja med att erkänna. Vi försökte verkligen mörka den där drivningen i lördags. Jäklar vad vi mörkade. Skrek ”håll käften om det här” i kör till varandra. Hotade och lovade. Men det läckte liksom ut. 

Vi sopar som bekant allt under mattan i tv – så det där var en no brainer.

Nej, nu skojade jag lite med er. Däremot är jag ingen förespråkare av att frossa i tortyr. Det finns andra kanaler för sånt. 

Vad jag i stället kan erkänna är att jag blir en sämre spelare så här års. Som om jag inte är kass året runt, flinar ni. Kanske, men jag menar ändå att jag, just nu, är känslostyrd och inte lika rationell när stjärnhästar dyker upp i startlistorna. 

Då hamnar analysen som nummer två på listan. Men vi kör väl ändå?

Han är draget

V75-1: Fleet Admiral ser ut som han har sju ben av varierande längd men det är en rackare på att springa. Han har bra chans, trött blir han sällan. Se gärna senaste loppet, det har inte kusken gjort för han körde som han hade ögonbindel i leran. Men hästen hittade runt och vann. 

Annars, Enzo Am från rygg ledaren kan vara klar.

V75-2: In Love Boko är draget, så det skriker om det. Han är i knallform och ska lättas typ två kilo på varje hov, från järnskor till barfota runt om. 

Broad Vision var kanonbra i två raka i mars och är snabb ut medan Sugarcraft kördes preparé senast. Björn Goop har börjat med sånt, den frankofilen. Nu görs allt, maxmaxat. 

V75-3: Vilka fina ston. Men vem blir drottning? Tonique kan speeda ner allt igen medan Dontlooseallmoney var rysligt läcker senast. 

Ganga Bae var favorit före försöken och nu blir det hela köret vad gäller utrustning. Helt klar? Ospelade Mahma Lane är fortsatt en jättefin häst. Med mera.

V75-4: Zarenne Fas kan ni spika. Ni får ingen utskällning av någon då. Han är kanonbra och har egentligen allt. Men han blir störst i omgången och är ju inte från en annan planet. 

Funkar den krystade motiveringen för att gardera? 

Maxus gillar jag och Stoletheshow med Goop; kommer i 190 på sista långsidan?

V75-5: Någon av spurtkanonerna vinner väl? Niky Flax sitter i rygg på ledaren och Wild Love tråcklar sig ner i tredje inner. Sen blir det race sista 180, invändiga luckor. 

Wild Loves spurt senast var Tesla-snabb medan ni kan glömma Nikys senaste start. Båda speedar 1.00.

Årets coolaste? 

V75-6: Son of Gods start senast, det är väl travårets coolaste sju sekunder hittills? Roligare och mer sevärt blir det inte. 

Han åkte dit mot Next Direction på kortspeed men nu tror jag att Kihlström (om han kan köra) gasar hela vägen och vinner på 1.09,2. 

Bara kusken begriper att det är plattan i mattan som gäller, jag har informerat Redén att han måste vara noga med att säga till om det. Fäll ner visiret – kör. 

V75-7: De är stora stjärnor hela högen och jag sa ju att det blir en del långskott så här års, eller på ren känsla. 

Tror att Don Fanucci Zet är ruskigt bra och speedar ner Green Bait, Click Manalishi och Power Kronos eller vad de nu hette. 

Ja, nu var jag dum igen. -Härskarteknik. Förlåt.


ANNONS: Jackpott 78 miljoner – nu kan du rygga Sportbladet-experternas andelsspel. Här går du med i laget. [Extern länk]


Nybrinks tre bästa

1. 5 Son of God (Åby, V75-6)

Katapult bakom bilen. Spets och slut. Draget. 

2. 6 Don Fanucci Zet (Åby, V75-7)

Snabbast av alla i kvalet, över upploppet. Idé.

3. 2 Tonique (Åby, V75-3)

Ruskigt speedig. Får loppet. Heja Åke!

Micke Nybrinks V75-system

V75-1:2-1-5-9-8-10-6 (3–7)

V75-2:2-1-3 (9–11)

V75-3:6-2-3-1-5-8 (4–10)

V75-4:4-9-2-6 (10–7)

V75-5:1-5-7-2-4 (3–9)

V75-6:5 Son of God (2–1)

V75-7:6 Don Fanucci Zet (5–4)

2 520 rader/1 260 kronor

Läs mer inför V75 här:

Av:

Publicerad:

LÄS VIDARE