Carl Wangle: Jag har en miljonskräll på V75

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: CAROLINA BYRMO/AFTONBLADET
Carl Wangle är ny travkrönikör i Sportbladets nya magasin ”Sporthelg”.

Det är premiär för Sportbladets nya sportmagasin Sporthelg.

Ny profilerad travkrönikör i storsatsningen: Carl Wangle.

– Det är en ära och en spännande uppgift, säger han och här nedan bjuder han på en V75-vinnare som kan ge alla 41 miljoner som ligger i jackpott på spelet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles premiärspel på V75 - gå med i laget [Extern länk]


Den nya satsningen utnyttjar magasinets alla fördelar med intervjuer, dokument, krönikor och flera självklara och fasta moment som resultatbörs, stor tv-guide, Stryktipset, ­Europatipset och V75.
– Sporthelg är Sveriges första och enda helgmagasin om sport. Någonsin. Det finns en efterfrågan för mer sportjournalistik i print på helgerna då det finns tid att fördjupa sig eller, kanske, nörda ner sig i resultatbörsen, säger redaktör Johan Larsson.
På fredag finns det första numret i butik och kostar 29 kronor.

LÄS VIDARE

”Första tanken är oftast bäst...”

Carl Wangle, 27, är storsatsningens nye travkrönikör. Från och med nu kommer du att kunna följa Wangles V75-tips hos Sportbladet varje vecka och ha chansen att köpa in sig i Wangles andelsspel finns redan från premiärveckan.

– Det är en ära och en spännande uppgift att lämna tips till magasinet Sporthelg och jag går alltid efter mina egna idéer. Eftersom jag börjar plugga på tidigt så är det svårt att veta hur spelet kommer att sitta till slut , så jag kan vara opåverkad och verkligen tipsa om de hästar jag tror på. Första tanken är oftast bäst och det ska bli spännande att följa resultatet av mina tips, säger han.

Vad får man som läsare av dina travtips i sportmagasinet?

– En genomgående analys av omgången, bästa spikarna, prisvärda hästar och miljonskrällarna man absolut inte får missa på kupongen. Man får även en exklsuiv rankning - lopp för lopp - uppbyggd på A, B, C- och D-hästar.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles premiärspel på V75 - gå med i laget [Extern länk]


”Toppchans i ledningen”

Hur ser du på helgens omgång på Romme?

– Den är extremt spelvänlig då vi har en jackpott på 41 miljoner kronor. Jag tror att Milligan’s School har en toppchans i ledningen och det låter mycket bra från stallet. Sen så har jag en miljonskräll att bjuda på, det är 1 Demex i V75–4. Den gick riktigt starkt efter galopp senast och nu hoppar Rikrard N Skoglund upp i sulkyn. Vi vet att han har skrällt förr på kallblodsfronten.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wangles premiärspel på V75 - gå med i laget [Extern länk]


Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN