Miljonvinnaren: ”Det ser supersvårt ut...”

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:
Torbjörn Arenander vet hur man vinner V75-miljoner på Romme. Tror på hög utudelning i dubbeljackpott-omgången.
Foto: Privat
Torbjörn Arenander vet hur man vinner V75-miljoner på Romme. Tror på hög utudelning i dubbeljackpott-omgången.

Torbjörn Arenander har vunnit flera miljonvinster på trav, bland annat på lördagens V75-bana: Romme.

Nu spår han ny jätteutdelning på Borlänge-banan.

– Jag tycker att omgången ser supersvår ut och att det finns stora möjligheter till riktigt hög utdelning

På lördag är det dubbeljackpott på V75 på Rommetravet. 60 miljoner kronor ligger i potten till en ensam vinnare. En som vunnit miljoner på Borlänge-banan tidigare: Torbjörn Arenander, från Årjäng.

2014 vann han och en kompis 3,3 mijloner kronor där.

”Köper jag inte”

Nu tror han på ny jätteutdelning när V75-cirkusen gästar Dalarna.

–  Jag tycker att omgången ser supersvår ut och att det finns stora möjligheter till riktigt hög utdelning. På slutet har det inte blivit så mycket lir men den här lördagen vill jag vara med och peta. 

I V75–3 blir Very Kronos stor favorit.

–  I Gulddivisionen tror jag verkligen Very Kronos vinner men att spelprocenten ska ligga närmare 80 köper jag inte. Det är ingen som jag känner att jag vill singelstrecka. Bakom är det vidöppet och kanske kan det vara läge att helgardera. 

– I den fjärde avdelningen tror jag bara att det är två hästar som kan vinna. Det är ett stayerlopp och jag tror man sitter säker om man har Vikens Dome och He's Marvelous. Bakom dem är det mycket ovisst. 

”Kommer inte missa honom”

Brukar du spika i ett tvåhästarslås?

- Ja det brukar jag ofta göra men vet inte om jag kommer göra det just nu. Det är helt beroende på hur systemet i övrigt blir uppbyggt. 

- Jag kan inte säga att jag ännu hittat någon spik. Jag gör ofta mina system den allra sista tiden innan inlämningsstopp. Ibland kan jag ha ett system på lördagen men så ändrar jag i slutet. Den sista informationen är viktig för mig. 

Kan du bjuda på en miljonskräll?

- Då måste jag säga Monfalcone som startar i den femte avdelningen. Han kommer med form och det är en hemmahäst för mig som är från Årjäng. Jag känner kusken och tränaren Peter Strömberg, det är en mycket trevlig människa. Bara spelad på fyra procent och jag kommer inte missa på honom. 

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN