”Skrällen nonchaleras lite – då hugger jag”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 2 december på Bergsåker och Solvalla • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

I kväll avgörs V86 på Bergsåker och Solvalla och experterna har synat omgången i jakten på miljonerna.

Du har möjlighet att rygga Sportbladet-experternas andelssystem via länkarna nedan.

– Jag tror att spelarna nonchalerar den här hästen lite, och då hugger jag, säger Mattias Karlsson om sin skrällidé.


▪▪▪ MISSA INTE: Senaste avsnittet av V86-podden ”Spets & Slut”. Du hittar det i spelaren ovan eller nedan.


ANNONS: Här ryggar du andelssystemen i kväll på V86. [Extern länk]


Rikard N Skoglund tillsammans med Remarkable Feet är en skräll i kväll.
Foto: MARIA HOLMÉN, MALIN ALBINSSON/TR BILD
Rikard N Skoglund tillsammans med Remarkable Feet är en skräll i kväll.

I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll avgörs V86 på Bergsåker och Solvalla. Observera att spelstopp är 20.30.

Djuse gästar podden

Missa inte senaste avsnittet av Sportbladets V86-podd ”Spets & Slut” med vassa spikar och analyser. Vi gästas av kusken Magnus A Djuse. Du hittar senaste avsnittet i spelaren ovan och nedan.


ANNONS: Här ryggar du V86-poddens system i kväll. [Extern länk]


Drog in 17 000 kronor per andel

Vid förra onsdagens V86-omgång prickade Sportbladet-experten Mario Lipovac in alla 8 rätt på andelssystemet ”Marios Femhundring”. 204 andelsköpare fick tillbaka 17 000 kronor i nettovinst per andel. Så här blev resultatet:

Total vinst: 3 573 570 kronor

Vinst per system: 175 175 kronor

Nettovinst per andel: 17 017 kronor

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 14.11, onsdagen den 2 december.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]


Erik Pettersson:

Spikarna

2 Win B.Hill (V86-2) är en riktigt klassig sort i grunden och nu återkommer han efter lång frånvaro. Timo Nurmos kan verkligen ställa i ordning och jag gillade vad såg i kvalloppet då han avslutade 12-fart över upploppet och sparrade topphästen Nadal Broline. Då såg det ut som att Jorma Kontio bara satt och åkte. Jag tror Kontio mest tar iväg honom här, sen ta ut hästen i andraspår för att attackera framåt. Motståndet skrämmer inte alls den här gången och Win B.Hill tövlar nog mest mot sig själv. Han borde vara fräsch nu, i första starten.

Miljonrensarna

8 Llaama Tooma (V86-4) är en riktigt bra häst i grunden som jag har jagat en tid. Senaste segern togs i ett billigt gäng, men jag gillade verkligen intrycket. Visade sig att hästen gick mycket bra med skor också. Får hästen loppet så blir det intressant. Sex procent.

Jag är inne på att spika 6 Comes with Age (V86-6). Han såg riktigt fin ut senast då han satt med allt sparat på nytt rekord. Nu hoppar en av mina favoritkuskar Anders Eriksson upp och jag hoppas och tror det blir ett lite mer offensivt upplägg nu, då är hästen mycket tidig, till tio procent.

Tänk på att...

... det är Solvalla och Bergsåker som arrangerar V86-tävlingarna den här veckan.

... det råder barfotaförbud i trav-Sverige från och med 1 december. Man måste alltså köra med skor runt om.

... 11 Nicho Sånna (V86-3) är en bra häst i grunden, som tränare Croon låter nöjd med och han har fått två lopp i kroppen här. Står perfekt inne på pengar och jag gillar att Magnus A Djuse kör hästen. Han har kört en gång tidigare. Hur det gick? Seger.

... 12 Västerbo Imtheman (V86-4) är en riktigt bra häst, men skor runt om nu och läget gör det hela mycket besvärligt. Skulle nog kunna bjuda på hästen här.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Erik Petterssons V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

1 Ies Juvel (V86-5) kommer med två raka segrar och senast vann hon på ett övertygande sätt från ledningen. Hon har fått ett perfekt utgångsläge den här gången och ledningen ligger öppen. Tror hon blir svårslagen från den positionen.

Miljonrensarna

6 Comes with Age (V86-6) är en jättefin treåring som jag tror kan bli riktigt bra. Han fick aldrig chansen senast men har innan det varit ute mot bra motstånd. Tycker han möter ett passande motstånd den här gången och ska med tidigt på kupongen till tio procent.

3 Remarkable Feet (V86-7) var det uppåt på senast i ett långlopp på V75 men han fick inte med sig något. Han har haft tråkiga utgångslägen på slutet men den här gången är det ett smaskigt framspår, jag tror Rikard N Skoglund kommer vara offensivare och då kan det räcka långt. Glöm inte honom. 15 procent mot favoritens 34.

Tänk på att...

... det är Bergsåker och Solvalla som är värdar för V86 den här vecka. Alla hästar måste gå med skor från och med den 1 december.

... 5 Exclamation Mark (V86-2) trodde jag skulle vinna på V75 senast. Han fick aldrig helt fritt och jag tror han med rätt lopp kan ta snabb revansch.

... (V86-4) ser öppet ut på förhand. Favoriten från bricka tolv kan få det tufft.

... 8 Nika (V86-8) kommer med tre raka andraplatser och har sett riktigt fin ut. Hon håller toppform och får Jorma Kontio i sulkyn. Klaffar det tror jag det är dags för seger.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

3 Win B.Hill (V86-2) måste ses som ett hett singelbud. Topphäst i grunden, och jag är inne på att Timo har preparerat den här till max för att vinna direkt.

8 Nika (V86-8) går bra exakt varje gång och det var en ruggigt fin slutrepa senast, i vida spår. Det går inte att blunda för kuskplusset nu och Nika har fin form. Spåret hanterar hästen och ekipaget borde köras offensivt och måste ses med en bra segerchans i det här loppet. Jag går på Nika den här veckan.

Miljonrensarna

4 Issiah (V86-4) är riktigt snabb ut bakom bilen och jag tror det blir ledningen initialt nu. Det kan blir så att hästen körs i spets, men jag gråter inte om det blir rygg på ledaren heller. Bör räknas relativt tidigt i det här loppet. Fyra procent.

3 Remarkable Feet (V86-7) kanske inte har rosat marknaden på sistone, men det här är ju en grundkapabel häst som möter hästar som han matchar. Spåret är bra och Jörgen Westholms hästar går riktigt starkt för dagen. Jag tror att spelarna nonchalerar den här hästen lite, och då hugger jag. 9 Heading Reference är värst emot som jag ser det. 15 procent mot favoritens 34.

Tänk på att...

... Solvalla och Bergsåker och det börjar bli lite vinterväder i Sverige nu och banorna börjar suga lite.

... alla hästar måste tävla med skor runt om på hovarna nu, det ska man ta med sig. Det är viktigt att kolla deras historik med just skor på hovarna. Hur gick det förra vintern, till exempel.

... 3 Carry Cash (V86-5) var riktigt fin senast och är ruggigt rejäl. Kanske får göra jobbet i det här loppet nu? Men ska nog räknas tidigt ändå.

... 10 Twigs Honor (V86-6) måste ju, precis som alla andra, tävla med skor runt om nu. Från bakspåret så väljer jag att ranka ner honom. Känns inte så het.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Eric Flygare (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

Jag sticker ut hakan litegrann och väljer att spika 6 Amour Amour (V86-1) i första avdelningen. Näst senast var han ute mot tufft motstånd i Umåkermästaren och galopperade från start. Upphämtningen var dock plusbetonad och hästen gick i mål som sjua med mycket sparat. Senast blev det seger mot ett lite enklare gäng på Romme, men intrycket var jättefint och det bet ruggigt bra när Jepson till slut fick fritt. Jag gör ett försök att koppla grepp om omgången direkt! Spik!

Miljonrensarna

2 Leia Palema (V86-8) räckte inte mot tufft motstånd på V75 senast (loppet vanns av Activated), men hon såg fin ut och gick med bra fart över mål. Hon kom med två ­raka andraplatser till den starten och det känns som att det börjar bli dags för seger. Lämpligare motstånd nu och hamnar hon vettigt till från start så tror jag hon kan räcka en bit den här gången. Nio procent.

Tänk på att...

... vi har gått in i december vilket innebär skotvång för hästarna.

... 2 Doctor Doxey Zenz (V86-7) sällan körs passivt. Kort distans nu och han kan öppna rätt hyfsat. Kommer han till spets så kan vi nog räkna med att Mathias Andersson kör så länge lampan lyser.

... V86-4 avgörs över lång distans och med orutinerade kuskar för att vara V86. Favoriten Västerbo Imtheman är bra, men han tävlar nästan alltid barfota och har lottats till spår 12. Garderingen känns given och här kan det skrälla rejält!


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bergsåker och Solvalla i kväll med start 19.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du rygga V86 i sista stund i kväll. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE