Publicerad:
Uppdaterad:

”Har inte varit nöjd på slutet”

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Kalle Holmberg har suttit i Djurgårdens frysbox den senaste tiden. 

Mot Malmö FF kom han in och vände matchen med sina två mål. 

– Jag har inte varit nöjd nu på slutet, men jag tycker att jag bidrar ganska bra i dag, säger han. 

Foto: BILDBYRÅN

Det var inte mycket som talade för Djurgården när klockan tickat över 80 minuter på Tele2 Arena och Malmö FF hade ledningen med 2-0. 

Men inhopparen inhopparna Edward Chilufya och Kalle Holmberg gav regerande mästarna ny energi. Fredrik Ulvestad tände Djurgårdens hopp efter att ha nickat in en hörna. Bara minuten senare var det dags för Holmberg att kliva fram efter ytterligare en hörna. Anfallaren, som varit bänkad de senaste matcherna, fullbordade sedan vändningen i den 89:e minuten. 

– Jag har inte varit nöjd nu på slutet när jag inte fått spela, men jag tycker att jag bidrar ganska bra i dag och kommer in och vänder på matchen så det är klart att det är jätteskönt, säger han och fortsätter:

– Jag tror inte att jag har varit med om att man gör så här många mål så här tätt på slutet så det är extra skönt. Det här behöver vi. 

Foto: BILDBYRÅN
Kalle Holmbergs måljubel efter ett av sina mål mot Malmö FF

”Klart man är besviken”

Trots att tilltänkta startspelaren Emir Kujovic saknades mot Malmö FF på grund av en sen skadekänning fick Holmberg inleda på bänken, 

– Man vill alltid spela. Jag tycker att jag gjort en bra träningsvecka och känt mig i bra form så det är klart att man är besviken. Men det tror jag alla är som inte får spela så det är bara att kämpa på och visa att man ska spela. 

Är du given i startelvan nu? 

– Det får du fråga tränarna om... 

Tränaren Kim Bergstrand hyllade Holmberg efter matchen.

– Han är en målskytt och gör de mål så mår man bra, det kommer vi ha stor nytta av. Det betyder jättemycket för oss att vinna en match så det ger en boost till alla.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

Publicerad: