Obesegrade sviten håller i sig för Vänersborg

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Det fortsätter gå bra för Vänersborg. I matchen mot Nordvärmland hemma kom tionde matchen i rad utan förlust. 1–1 (1–1) slutade matchen i division 2 norra Götaland i fotboll.

– Vi är såklart lite besvikna över att vi inte vann på hemmaplan men jag tror ingen hade räknat med att vi skulle vara en poäng bakom serieledaren med tre matcher kvar, så vi måste vara realistiska i besvikelsen. Det var en match där vi dominerade i 87 minuter då vi gav bort ett slarvmål från vår sida. Nordvärmland kämpade för överlevnad i serien och jag måste gratulera dem till att de lyckades med det, och att de visade stor moral och trots att de var under enorm press under hela matchen. Målet som vi släppte in gav dem något att hålla i och de försvarade sig för allt vad de kunde, och de gjorde det bra. Det kommer att bli tre väldigt spännande matcher för oss nu med många vändningar fram och tillbaka, kommenterade Vänersborgs tränare Andy Kilner.

Vänersborgs mål gjordes av Niklas Andersson, Nordvärmlands av Niklas Bengtsson.

Med tre omgångar kvar är Vänersborg på andra plats i tabellen, och Nordvärmland är på elfte plats.

I nästa match, lördag 3 oktober, har Vänersborg Ahlafors borta på Svenska Stenhus Arena 13.00, medan Nordvärmland spelar borta mot Grebbestad 14.00.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.