Chiellinis hån efter Juventus avancemang

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Juventus vände, vann och slog ut Tottenham.

Efteråt menade mittbacken Giorgio Chiellini att det var väntat.

– Det är Tottenhams historia. De skapar alltid många chanser men i slutändan misslyckas de, säger han till Guardian.

Tre minuter, det var allt som Gonzalo Higuain och Paulo Dybala behövde för att vända Juventus underläge till seger och avancemang mot Tottenham.

Efteråt var det en känslosam Giorgio Chiellini som mötte pressen och pratade om hur svårt det var att spela med Davide Astoris plötsliga död i färskt minne.

Men mittbacksresen hade också tid att skicka iväg ett par giftpilar mot Spurs efter avancemanget – som han menade var typiskt för Tottenhams historia.

Tränaren slår tillbaka

– Det är Tottenhams historia. De skapar alltid många chanser och gör många mål, men till slut misslyckas de alltid med att nå ända fram. Vi tror mycket på historia. Det såg vi även i gårdagens match mellan Real Madrid och PSG – historia är viktigt och erfarenhet är viktigt, säger han till Guardian och fortsätter:

Foto: DYLAN MARTINEZ / X00177

– Vi har förtjänat våran tur. Tottenham hade sina chanser och är ett bra lag, men de är bara på gränsen att kunna klara av att vinna den här sortens matcher. Ibland behöver du den där gnistan, kanske en titel. Vi har vår erfarenhet och utnyttjar den till max.

Han fick mothugg av Tottenhams tränare Mauricio Pochettino.

– Den här förlusten handlade inte om brist på erfarenhet eller brist på koncentration. Det var klart att vi förtjänade mer, säger han.

Se fler höjdpunkter på viasatsport.se och matcherna live eller 48 timmar i efterhand på viaplay.se

Publicerad:

LÄS VIDARE