UFC-stjärna slog ner äldre man på gatan

Av:

Publicerad:
UFC-stjärnan Mike Perry i blåsväder.
Foto: Isaac Brekken / TT NYHETSBYRÅN
UFC-stjärnan Mike Perry i blåsväder.

Personalen bad UFC-fajtern Mike Perry att lämna restaurangen.

Då kokade amerikanen över och slog bland annat ner en äldre man ute på gatan.

Det var under tisdagskvällen, amerikansk tid, som händelsen ägde rum i Lubbock, Texas.

UFC-fajtern Mike Perry, 28, och hans flickvän besökte en restaurang när ett bråk uppstod mellan Perry och personer ur personalen. I samband med att 28-åringen leddes ut från restaurangen eskalerade bråket, som slutade med att Perry slog ner en äldre man ute på gatan.

Fastnade på videofilm

Allt började med att personalen bad Perry lämna restaurangen (oklart varför). Enligt ögonvittnen på plats ska amerikanen ha vägrat och istället slagit till personen i fråga.

Perrys flickvän försöker då få fajtern att lämna restaurangen, vilket han också gör, om än något motvilligt. Det är också då som ett ögonvittne börjar filma händelsen.

Flera personer väljer att följa efter och när en äldre man konfronterar Perry utanför restaurangen eskalerar bråket snabbt.

28-åringen svingade sin högerkrok och mannen föll till marken och ska enligt uppgifterna slagit huvudet i asfalten och efteråt blivit förd till sjukhus.

”Kommer ni för nära slår jag er”

Polisen anlände och skrev en utförlig rapport men Perry blev inte arresterad på plats. Amerikanen insisterade på att han på ett lugnt sätt försökte lämna restaurangen när flertalet personer började bråka och att han själv agerade i självförsvar.

– Ser ni mig offentligt och kommer för nära kommer jag slå er, skriver han efteråt på sin Twittersida.

Enligt amerikanska TMZ ska ytterligare en person blivit slagen innan ögonvittnen började filma händelsen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN