Uppgift: Schumacher har lämnat Paris

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Nya uppgifter om Michael Schumacher:

Enligt fransk media har ikonen lämnat sjukhuset i Paris.

– Vi vet bara att han genomgick en blodtransfusion och stamcellsbehandling, vilket borde hjälpa hela kroppen, säger journalisten Jean-Michel Décugis.

Det var för en vecka sedan som franska Le Parisen rapporterade att Michel Schumacher hade smugglats in på ett sjukhus i hemlighet.

Formel 1-legendaren - som 2013 skadades i en skidbacke så illa att han hamnade i koma och sedan dess har vårdats för en allvarlig hjärnskada - uppgavs ha smugglats in till Georges-Pompidou-sjukhuset i centrala Paris, där han skulle genomgå en toppmodern stamcellsbehandling.

Drygt två dygn

Nu uppges tysken ha lämnat sjukhuset.

– Vi vet bara att han genomgick en blodtransfusion och stamcellsbehandling, vilket borde hjälpa hela kroppen, inklusive hjärnan, säger den franska journalisten Jean-Michel Décugis i BMF TV.

1 av 2 | Foto: Christophe Ena / TT NYHETSBYRÅN
Georges-Pompidou-sjukhuset i centrala Paris.

Schumacher ska ha lämnat sjukhuset under natten till den 12 september, drygt två dygn efter att han uppges ha äntrat byggnaden.

Informationen kring behandlingen i Paris förblir obekräftad av sjukhuset. Schumachers familj har inte heller kommenterar uppgifterna.


PODD: Aftonbladet Daily om Mysteriet Michael Schumacher

Aftonbladet Daily pratar om mysteriet med Michael Schumacher och försöker reda ut vad vi egentligen vet om en av motorsportens största stjärnor någonsin

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN