NFL-spelaren Reche Caldwell rånmördad

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Före detta NFL-spelaren Reche Caldwell har skjutits till döds, skriver TMZ.

Enligt spelarens flickvän ska han ha mördats under ett rånförsök under lördagen.

Det är hans mamma som bekräftar dödsfallet för TMZ. Enligt Caldwells flickvän ska paret ha varit på väg ut på en dejt när han återvände in för att hämta en jacka. Då ska ett antal personer ha överfallit honom för att försöka råna ex-stjärnan.

”Så fin person”

Det slutade med att Reche Caldwell sköts med ett skott i benet och ett i bröstet. Han avled i ambulans på väg till sjukhuset. Det finns inga uppgifter om någon gripits för brottet.

– Han var en så fin person som alltid log, säger mamma Deborah till TMZ.

Under sex säsonger mellan 2002–2007 spelade Reche Caldwell wide reciever i San Diego Chargers, New England Patriots och Washington Redskins.

Hans främsta framgång var när han tog sig till konferensfinal i Tom Brady-anförda Patriots 2007 - där han dock stod för två stora missar som kostade laget en plats i Superbowl.

Foto: TT
Reche Caldwell (till höger) i San Diego Chargers 2004.

Efter karriären har Reche Caldwell dömts för ett flertal drogrelaterade brott. 2015 dömdes han till 27 månaders fängelse för innehav och försäljning av MDMA samt innehav av marijuana och ecstasy. Caldwell skulle även i juni ha suttit av ett straff för ett försäkringsbedrägeri.

I går sköts han till döds utanför sitt hem i Tampa.

Reche Caldwell blev 41 år gammal.

Publicerad:

LÄS VIDARE