Carina Bergfeldt: Det känns förmätet att önska sig något just nu

Ett ögonblick

Av:

Publicerad:
Carina Bergfeldt med sin amerikanske bror Jeff Nielsen.
Foto: SVT
Carina Bergfeldt med sin amerikanske bror Jeff Nielsen.


… Carina Bergfeldt, 39


… som ska fira jul tillsammans med sin nyfunne bror, Jeff Nielsen.
– Ja, det är jätteroligt. Jeff och (hans fru) Paula frågade om vi ville komma. Han tyckte att vi hade gått miste om 28 jular tillsammans, så att vi skulle kompensera detta på bästa sätt. Nu ska vi tillbringa fem dagar ihop i Tacoma.

Hur ska ni fira, blir det på julafton eller juldagen?

– Det blir en väldigt, väldigt amerikansk jul. Sedan är Jeff dessutom kapten i den amerikanska armén och han är väldigt hurtig. Klockan åtta i morgon bitti (i dag julafton) så ska de av oss som inte är höggravida springa ett tomtelopp där man ska klä ut sig till tomte, julklapp eller julgran eller Rudolf med röda mulen... Sen finns ett gigantiskt pepparkakshus i Seattle som vi ska till. Vi försöker göra en ”all american”-jul på alla sätt som går.

Ska ni försöka föra in något svenskt i den här julen?

– Ja, vi åkte till Ikea och bunkrade upp det svenskaste vi kunde hitta där, typ pepparkakor. Så det kommer att bli en del svenska element.

Till sist, vad önskar du dig mest av allt just nu?

– Under 2019 har min man Jesper (Zølck) friat, vi har gift oss, jag har blivit gravid efter två års försök, jag har hittat en bror … det känns nästan förmätet att önska sig något överhuvudtaget just nu.

Foto: PRIVAT
Carina Bergfeldt med maken Jesper Zølck i Washington.
Publicerad:

LÄS VIDARE