Så avslöjades diskrimineringen på H&M

PODD Reportrarna om granskningen
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Flera anställda på den svenska klädjätten och miljardföretaget H&M vittnar om att företagets kunder behandlas olika på grund av sitt ursprung. Aftonbladets och Viafrees program ”200 sekunder” har under flera veckor granskat H&M och pratat med flera nuvarande och före detta anställda – som beskriver ett företag där kunder diskrimineras och där det enligt dem finns en ”rasismkultur”. ”200 sekunder” gjorde själva ett test i några butiker. Vad upptäckte de då? Handlar det här om en företagskultur? Och vad säger H&M själva?

Det pratar vi om i Aftonbladet Daily.

Gäst i programmet är reportrarna Lindah C Molin och Mattias Sandberg. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE