Lena Mellin om problemen med den svenska testningen

PODD ”Ett dystert kapitel”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av:

Publicerad:

Coronapandemin fortsätter sin framfart och nu har smittspridningen börjat öka igen i nästan hela Sverige. Då behöver vi kunna testa oss och testa oss i rätt tid, så att vi inte gör andra sjuka och så att vi kan få ner talen igen.

Men testningen har redan från början omgärdats av problem och både strategin och hanteringen kring testerna har mötts av hård kritik.

I vissa regioner är det kris, de kan inte möta efterfrågan och det hårda trycket.

Hur hamnade vi här? Vem är egentligen ansvarig för att testningen ska fungera?

Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst är Aftonbladets inrikespolitiska kommentator Lena Mellin. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Foto: Johan Nilsson/TT / TT NYHETSBYRÅN

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE