Polisen kan ha identifierat Burger King-mannen

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Polisen tror sig veta vem mannen är som ska ha våldtagit 26-åriga Linn på ett Burger King i Göteborg.

– Vi har inte till fullo identifierat honom, men vi tror oss veta vem det är, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson region Väst.

I går skrev Aftonbladet om 26-åriga Linn som ska ha blivit våldtagen på en toalett på ett Burger King i Göteborg. Det var i början av oktober som Linn var ute med sina kompisar för en festkväll. Vid 03-tiden bestämde sig hon och en kamrat för att runda av kvällen med lite nattmat på ett Burger King. Linn mådde lite illa och gick på toaletten. Efter en liten stund var det var någon som bankade på dörren och hon öppnade, där stod en okänd man som knuffade in henne, låste dörren och därefter ska han ha våldtagit henne.

– Jag blev helt paralyserad, jag har aldrig känt något liknande, det var helt sjukt. Folk frågar varför jag inte skrek, men jag kunde inte, berättade hon för Aftonbladet.

1 av 2 | Foto: HENRIK BRUNNSGÅRD / AFTONBLADET
Linn, 26, blev våldtagen på ett Burger King i Göteborg.

I torsdags publicerades bilder från snabbmatsrestaurangens övervakningsfilm i både Aftonbladet och i TV 3: program Efterlyst, därefter har polisen fått in mängder med tips.

– Vi tror oss veta vem han är. Han är inte gripen eller frihetsberövad för tillfället, säger Thomas Fuxborg.

Har ni någon insats för att gripa mannen?

– Inte vad jag känner till, säger polisens presstalesperson.

Här fångas misstänkte gärningsmannen på film.
Foto: TV3/Efterlyst
Här fångas misstänkte gärningsmannen på film.
Publicerad:

LÄS VIDARE