Så kan utgången i USA-valet påverka din privatekonomi

PODD ”Branschen där vinnaren kan göra stor skillnad”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av:

Publicerad:

Valnatten i USA har kommit och gått, både Joe Biden och Donald Trump har hållit segervissa tal, men dramatiken är knappast över. Rösterna räknas fortfarande och vi vet i skrivande stund ännu inte vem som blir USA:s nästa president.

Det vi däremot vet är att all typ av osäkerhet över resultatet har målats upp som ett mardrömsscenario för världens börser.

Hur ska man tänka med sin privatekonomi i det här läget? Hur påverkas börserna beroende på vilken kandidat som får makten? Och så har vi ju coronapandemin också, hur reagerar marknaden på den ökande smittan runt om i världen?

Det pratar vi om i Aftonbladet Daily. Gäst är Susanne Spector, senior analytiker på Nordea. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE