Prinsbröder återförenade under hyllningsceremoni

Av:

Publicerad:
I helgen syntes prinsbröderna ihop.
Foto: Paul Randall / Ministry of Defence / AP
I helgen syntes prinsbröderna ihop.

Iskylan mellan de brittiska prinsarna William och Harry kan vara på väg att tinas upp.

På en ceremoni i helgen sågs prinsbröderna ihop för första gången sedan prins Harry i en intervju talade ut om sprickan mellan dem.

– Vi är på olika stigar i livet, sa Harry då.

I en lång intervju med en brittisk tv-kanal tidigare i höstas berättade prins Harry om det spända förhållandet till sin bror William. Harry sa bland annat att han och hans bror William är ”på olika stigar i livet” och att deras relation har ”bra dagar och dåliga dagar”.

Men kanske är brödernas relation på väg att bli bättre. Enligt Sky News återförenades de kungliga bröderna under firandet av Remembrance Sunday, Hågkomstdagen på svenska, som firas för att hedra de som offrat sina liv för landet i krig och konflikt.

Drottningen på plats

Prinsarna anlände till hyllningsceremonin i Royal Albert Hall tillsammans med sina fruar Meghan och Kate. Enligt Sky News är det första gången prinsparen setts ihop sedan Harry och Meghan uttalade sig i den uppmärksammade tv-intervjun.

På plats i Royal Albert Hall fanns även Drottning Elizabeth II och andra medlemmar ur den brittiska kungafamiljen, såväl som statsminister Boris Johnson.

Foto: Chris Jackson / AP
Prins Harry och hustrun Meghan på ceremonin i Royal Albert Hall.
Publicerad:

LÄS VIDARE