Ödesdygnet – nu ska valet avgöras

PODD "Så slutspurtar kandidaterna”
 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Ödesvalet är här. Nu är det verkligen inte lång tid kvar tills vi får svar på frågan: Joe Biden eller Donald Trump? En lång, hätsk och historisk valrörelse är till sin ända och snart får vi veta vem amerikanerna röstat fram som USA:s president för de kommande fyra åren.

Så hur spänt är läget inför natten som avgör allt? Råder det valfeber eller valkaos på andra sidan Atlanten? Och vad säger egentligen de allra senaste mätningarna?

Det tar vi upp i Aftonbladet Daily. Gäst är Emelie Svensson, som är en av Aftonbladets utsända journalister i USA. Programledare är Olivia Svenson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04:00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand, Jenny Ågren och Olivia Svenson.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE