93-åringens öl-vädjan blev viral succé – fick oväntad hemleverans

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Olive Veronsei, 93, sitter som många andra hemma i karantän.

När hennes favoritöl tog slut höll hon upp en skylt i fönstret och bad om hjälp att köpa mer – något som blev en viral succé.

Nu har den 93-åriga damen fått en dunderleverans.

Precis som många andra äldre håller sig 93-åriga Olive Veronsei inomhus sitt hem i Pennsylvania, USA. Men när hennes favoritöl tog slut insåg hon karantänens begräsningar, något Daily Mail skrivit om.

Hon behövde hjälp att fylla på lagret med öl hemma och hon tänkte inte vänta en minut längre än nödvändigt. Olive Veronsei tog fram papper och penna och skrev en lapp med texten: ”Jag behöver mer öl”.

Med skylten i handen och en burk av ölen Coors Light gick hon sedan till fönstret med hopp om att någon vänlig själ skulle se hennes vädjan.

Fick 150 ölburkar i present

En bekant tog en bild på 93-åriga Olive när hon viftade med sin hemmagjorda skylt.

– Jag var inne på mina sista tolv burkar, och jag dricker ju en varje kväll. Öl innehåller vitaminer som är bra för dig, så länge du inte dricker för mycket, har Olive Veronsei förklarat för CBS Pittsburgh.

Bilden på Olive delades på Facebook där den fått stor spridning. Inte bara hos privatpersoner utan även hos företag – som Coors Light.

Någon dag efter Olives vädjan kom nämligen företaget med en speciell leverans till den öl-älskande 93-åringen.

– Jag och min kollega lämnade 150 ölburkar till Olive så hon kan fortsätta sin hälsosamma behandling med Coors light, säger Mark Linder som jobbar på företaget Molson Coors.

Publicerad:

LÄS VIDARE