Svenske Magds klipp sågs av tre miljoner – över en natt

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Svenske Magd Khalil, 26, blev stjärna under en natt efter att ha laddat upp ett filmklipp i appen TikTok.

Under samma natt hade filmklippet setts av över tre miljoner användare.

– Helt otroligt. Det är kul att folk skrattar åt min klantighet, säger Magd Khalil.

Under en tid har tvåbarnspappan Magd Khalil, 26, från Marieholm i Skåne, funderat på att skaffa sig appen TikTok. Appen är en av världens mest populära appar för unga, med miljontals användare runt om i världen.

På måndagen hade familjefadern Magd en stökigare kväll. När han skulle mata sin tvååring med välling innan det var läggdags hände det oväntade. Den tvåårige sonen spydde ner både soffa och golv.

– När jag blir frustrerad brukar jag dansa av mig. Så när jag hämtat moppen och hinken och skulle börja städa blev det kaos på bara några sekunder, säger Magd Khalil.

– När jag tog av mig strumporna och skulle dansa, tor min kompis upp telefonen och filmar. Då föll jag ner, min telefon sprack, min son blev rädd och började gråta och kompisen kunde inte hålla sig från skratt.

Publicerar klippet – vaknar upp ”känd”

Samma kväll laddar Magd upp klippet i appen TikTok för att bjuda på ett gott skratt. När han tar upp sin telefon på morgonen för att se mottagandet kom chocken. Hans filmklipp hade över tre miljoner visningar.

– Det var en chock för mig, jag tyckte att det var en rolig grej och ville bara se vad som händer. Jag trodde aldrig att skulle få meddelanden i inkorgen av en massa företag från USA som ville licensera videon och använda mig som varumärke. Det här är väldigt omtumlande för mig, berättar han och fortsätter:

– Många uppskattade det tydligen.

”Funderade på att ta bort videon”

Reaktionerna efter klippet var Magd Khalil inte mentalt förberedd på. Videon har nästan fyra miljoner visningar och det har fått en enorm spridning på sociala medier över hela världen.

– Helt otroligt. Jag funderade på att ta bort videon bara för att komma ner på jorden lite grann. Det blev så mycket, men nu har jag börjat vänja mig vid uppmärksamheten och fått många glada meddelanden. Då gör jag något gott ute i världen – vi får se var det leder till, säger han.

Nu har Magd Khalil fortsatt att ladda upp videos i den populära appen och uppmuntrar andra, ”vanliga Svenssons” att göra detsamma.

– Kan jag, kan du! Det gäller att våga och trycka på publicera. Och dela med sig av glädje. Ta för er, gör det! Lev, njut och låt ingen stoppa er, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE