Stort slagsmål vid vandrarhem i Stockholm

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:
Polisen utreder ett slagsmål med mellan fem och tio deltagare. Arkivbild.
Foto: Janerik Henriksson/TT
Polisen utreder ett slagsmål med mellan fem och tio deltagare. Arkivbild.

På onsdagskvällen larmades polisen till ett vandrarhem i Vasastan i Stockholm. Exakt vad som hänt på platsen är oklart då det finns många vittnesuppgifter som delvis motsäger varandra.

– Polisen kommer till platsen och träffar två män som är skadade och blöder. De får åka med ambulans till sjukhuset men utan några allvarligare skador, säger Ola Österling, presstalesperson på polisen.

Olika vittnen har gett polisen olika bild av männens roll. Vissa menar att de inlett ett bråk, andra att de oprovocerat blivit slagna. Klart är i alla fall att det utbrutit ett större slagsmål vid vandrarhemmet, där mellan fem och tio personer deltog.

– Vissa av dem har sprungit från platsen innan polisen kom fram, säger Ola Österling.

Polisen arbetar vidare med att förhöra vittnen för att skapa sig en bild av vad som hänt. Man går också igenom övervakningsbilder för att se om de har fångat händelseförloppet. Sent på kvällen fanns ingen brottsrubricering, men enligt Österling lutar det mot att rubriceringen blir stöld eller ett annat tillgreppsbrott.

– Det verkar ha börjat med någon form av stöld, för att sedan övergå till slagsmål. Det är oklart om något faktiskt tillgripits, säger han.

Publicerad:

LÄS VIDARE