Spelet bakom kulisserna inför nästa regeringsbildning

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

PODD Kommer Sverige få ett konservativt block?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Vi jobbar på att förbättra vår podcastspelare i appen, vänligen uppdatera din app i Google Play och AppStore för att få den senaste versionen.

Det är knappt två år kvar tills det är dags för val i Sverige igen. Inför och efter förra valet handlade mycket om Sverigedemokraterna - vilka kunde tänka sig att samarbeta med SD, vilka kunde inte tänka sig det och vilken typ av regering skulle SD kunna tänka sig att släppa fram?

Vad kommer egentligen hända nästa gång? I dagens Aftonbladet Daily pratar vi om spelet bakom kulisserna inför nästa regeringsbildning. Gäst i podden är Lena Mellin.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Aftonbladet Daily är en daglig podcast som sammanfattar och fördjupar aktuella nyhetshändelser och samtidsfenomen. Varje vardag intervjuar vi experter och reportrar för att ge en lite större bild av de nyheter som dominerar flödet.

Avsnitten släpps 04.00 varje morgon och man kan prenumerera i alla podcast-appar som till exempel Podcaster, Spotify eller Acast. Om man följer Aftonbladet i sin smarta högtalare kan man dessutom få Aftonbladet Daily direkt i sitt nyhetsflöde. Aftonbladet Daily görs av Marcus Ulvsand och Jenny Ågren.

 
Prenumerera på Aftonbladet Daily:
 På iTunes
 På Acast
 Spotify
 Via RSS


Mer från Aftonbladet Daily

Publicerad:

LÄS VIDARE