”Med de skador jag hade så överlever man inte”

”Sofias änglar” i Kanal 5: Nathalie ville inte att pojkvännen skulle se henne efter svåra olyckan

av

TV

Bilolyckan gjorde henne förlamad i halva ansiktet och har gett henne ständiga smärtor.

Men Nathalies stora oro var hur pojkvännen Rolle skulle reagera på hennes utseende.

– Jag ville inte att han skulle se hur jag såg ut för då tänkte jag att då kommer han dra direkt, säger hon i ”Sofias änglar” på Kanal 5.

Nathalie hade krockat med en älg och läkarna trodde inte att hon skulle överleva.

– När jag låg på intensiven så sa de till mig att jag borde inte leva, med de skador jag hade så överlever man inte, säger hon i Kanal 5:s ”Sofias änglar”.

Nathalie beskriver själv sina skador i programmet:

– Jag blev förlamad på högra sidan ansiktet, ögat är trasigt, jag är döv på höger öra, blev punkterad i båda lungorna och har nervskador i stort sett i hela kroppen.

Trodde utseendet skulle få honom att lämna henne

Men Nathalies stora oro var ändå vad pojkvännen Rolle skulle tänka.

– Jag ville inte att Rolle skulle hälsa på mig på sjukhuset, jag ville inte att han skulle se hur jag såg ut för då tänkte jag att då kommer han dra direkt, säger hon i ”Sofias änglar”.

Men Rolle tvekade inte en sekund. Fyra år senare är de fortfarande ett par och lika kära.

– Jag älskar henne och att hennes utseende har förändrats rör ju inte mig så mycket, jag älskar henne som hon är, säger Rolle i programmet.

1 av 4 | Foto: Kanal 5
Sofia Wistam rycker ut för att hjälpa Nathalie och Rolle efter den svåra bilolyckan som förändrade deras liv.

Ständiga smärtor

Efter olyckan är Nathalie sjukskriven, hon har ständiga smärtor och svårt att gå i trappor. Hon och Rolle bor i hans gamla föräldrahem, ett riktigt renoveringsobjekt, med vattenskador, asbest i badrummet och ett skrotupplag till tomt.

Rolle jobbar heltid för att försörja familjen och tar samtidigt hand om Nathalie. Tiden har därför inte räckt till för de nödvändiga renoveringarna och det har blivit allt svårare för Nathalie att bo kvar i huset.

Därför rycker Sofia Wistam ut tillsammans med Jonnie Krigström och Mattias Särnholm för att försöka få ordning på parets hem så att Nathalie ska kunna fortsätta bo där tillsammans med sitt livs kärlek.

– Han är den som fått mig att kämpa för att faktiskt fortsätta leva vidare, jag hade inte klarat mig utan honom, säger Nathalie i programmet.

”Sofias änglar” sänds i Kanal 5 och på Dplay måndag kl 20.00.

Det här är ”Sofias änglar" 00:28
ARTIKELN HANDLAR OM

Kanal 5