Trailer för Steve Carells nya komediserie ”Space Force”

Premiär på Netflix i maj

Av:

Publicerad:
”Space Force”.
Foto: Aaron Epstein/Netflix.
”Space Force”.

Steve Carell frontar en komediserie igen. Nu finns en första trailer för Netflix ”Space Force”.

Efter rollen som Michael Scott i Greg Daniels amerikanska version av Ricky Gervais och Stephen Merchants ”The office”, har Steve Carell huvudsakligen gjort humor på film. Men nu är han (efter att förra året ha synts i en av de större rollerna i Apples drama ”The morning show”) tillbaka på komisk mark, i Netflix ”Space Force”.
En serie som är skapad och producerad av honom själv tillsammans med Daniels, som också är showrunner, och även har bland andra John Malkovich, Ben Schwartz (”Parks and recreation”), Jimmy O Yang (”Silicon Valley"), Noah Emmerich (”The Americans”), Lisa Kudrow och Jane Lynch på rollistan.
Netflix beskriver ”Space Force” som ”en ny sorts arbetsplatskomedi, där insatserna är skyhöga och ambitionerna ännu högre”:

Generalen Mark R Naird (Steve Carell), som är en hyllad pilot med drömmar om att styra USA:s flygvapen, blir chockad när det visar sig att han är utvald till att leda den nyligen bildade sjätte grenen av USA:s väpnade styrkor: Space Force.
Skeptisk men dedikerad tar han sin familj och flyttar till en avlägsen bas i Colorado där han och ett färgstarkt team med vetenskapsmän och ”rymdmän” har i uppgift av Vita huset att raskt sätta amerikanska stövlar på månen (igen) och uppnå total rymddominans.
”Space Force” har premiär på Netflix den 29 maj, och så här ser trailern ut:


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv

Publicerad:

LÄS VIDARE