Julia Sundquists bröllopsplaner med Samir Badran

Inspirerad av kända bloggaren: ”Gärna slottsmiljö eller herrgård vid vatten”

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Bröllopet är planerat till 2022.

Nu avslöjar Julia Sundquist mer om sina och Samir Badrans vigselplaner.

”Vill verkligen kunna lägga tid och pengar på att ha ett stort och roligt bröllop”, skriver hon enligt Expressen.

I en frågestund på Instagram berättar Julia Sundquist, 23, att hennes stora inspirationskälla inför det kommande bröllopet med Samir Badran, 30, är en annan av Sveriges största influencers och bloggare, Kenza Zouiten. Något datum är ännu inte bestämt.

”Vi siktar på om ett par år (2022). Men vi får se nästa år hur vi ligger till i planeringen osv. Vill inte bara göra det, vill verkligen kunna lägga tid och pengar på att ha ett stort och roligt bröllop”, skriver Julia Sundquist på sin Instagram Story, enligt Expressen.

I ett meddelande till tidningen utvecklar hon också sina tankar om vigseln:

”Vi har inte planerat så mycket än, men jag skulle gärna vara i någon slags slottsmiljö eller på en herrgård vid vatten! Jag kommer nog ha kommit fram till 1000 olika idéer innan det är dags att verkligen börja planera på riktigt haha.” skriver hon.

Friade i direktsändning

Samir friade i direktsändning, i TV4:s ”Talang” i februari, efter att han varit tillsammans med sin Julia sedan sommaren 2019.

– Julia, sedan första gången vi träffades har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket. Fan, jag är så nervös, oh my god. Så nu vill jag fråga dig. Julia, vill du gifta dig med mig? sa han efter att ha fallit ner på knä i programmet.

När Aftonbladet pratade med Samir Badran i början av juli var han svävande om det kommande bröllopet, men han är överens med sin fästmö om att siktet är inställt på 2022.

– Det blev ett plötsligt frieri och sen ska det vara lite planering. Men vi har inte gått igenom saker exakt än och det är 2022 som är siktet. Man vet inte hur lång tid allting kommer ta med corona och man vill ha bra planering bakom det. Jag har ingen stress över det och vi kommer ta det när det känns som en rätt tid i livet, sa han då.

Samir Badran.
Foto: PETER WIXTRÖM
Samir Badran.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN