Nya filmen har premiär – om 100 år

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Visas för första gången år 2115

1 av 3 | Foto: NICLAS HAMMARSTRÖM
John Malkovich.

Här är nya filmen ingen kommer att se.
På hundra år.
Premiärdatumet är nämligen satt till november år 2115.

På Cannes filmfestival presenteras varje år nya spännande filmer. Det här året är inget undantag. En av festivalens filmer kommer däremot inte att visas eftersom att den inte har premiär förrän den 18 november år 2115.
Filmen är John Malkovich senaste projekt och har titeln ”100 år – Filmen du aldrig kommer att se”.
– En del av filmens begrepp är att vi ska försöka föreställa oss hur världen kommer att se ut om hundra år, säger Malkovich i trailern.

Flygande bilar

Att döma av de korta klippen i trailern innehåller framtiden flygande bilar, mycket neon och spännande håruppsättningar.
Regissör till det annorlunda projektet är Robert Rodriguez.
– Det är första gången jag gjort något som det här. Jag blev intresserad av konceptet att jobba på en film som ingen kommer att se under min livstid, säger han i trailern.

Hålls inlåst i kassaskåp

För att ingen ska tjuvtitta på filmen innan hundraårsperioden har gått ut ska den låsas in i ett stort kassaskåp som kommer att öppnas automatiskt år 2115. Det är själva kassaskåpet som kommer att visas upp i Cannes innan det reser vidare i världen, skriver Entertainment Weekly.

Måste bli 99 år

Föds du idag måste du bli 99 år gammal för att ha chans att gå på premiären. Får du barn idag är det mer troligt att dina barnbarn kan gå på premiären när de är pensionärer. Du som inte kommer att leva år 2115 kan roa dig med att tjuvkika på trailern som avslutas med hashtaggen #notcomingsoon.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN