Publicerad:
Uppdaterad:

”Lyxfällan”-profilen visar upp drömkroppen

Magnus Hedberg: Jag gör 111 armhävningar om dagen

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Här visar Magnus Hedberg upp drömkroppen.

Den stränga ”Lyxfällan”-programledaren visar upp sin vältränade fysik i nya programmet ”Drömfällan”.

– Jag gör 111 armhävningar varje dag, säger han.

Han har varit den stränga programledaren i ”Lyxfällan” sedan 2010. Först nu visar Magnus Hedberg, 48, att den strama skjortprydda looken också döljer en vältränad kropp. Även fast han gör det något motvilligt.

Emma Igelström ger ”Drömfällans” Magnus Hedberg en simutmaning – och får honom att visa upp sin vältränade fysik.
Foto: Viaplay / TV3
Emma Igelström ger ”Drömfällans” Magnus Hedberg en simutmaning – och får honom att visa upp sin vältränade fysik.

”Inte det man drömmer att visa i tv”

I nya Viaplay och TV3-satsningen ”Drömfällan” tar Magnus Hedberg sig an kändisars privatekonomi och det är när han försöker hjälpa simstjärnan Emma Igelström som han också strippar av sig till badbyxor. Men där tittarna kan imponeras av programledarens vältränade kropp så bävar han mest inför att visa upp sin bleka hudfärg.

– En simhall i januari, det kanske inte är det man drömmer om att visa upp i tv . Men jag har lite simutmaningar med Emma. Jag var ute på djupt vatten, säger han med ett skratt.

Foto: Viaplay / TV3
Magnus Hedberg får simtävla mot Igelströms dotter Olivia, 12.
Foto: Viaplay / TV3
Magnus Hedberg gör 111 armhävningar varje dag.

Att han skulle behöva klä av sig var inget Magnus Hedberg var beredd på före inspelningen.

– Även om man skulle ha kunnat tänka sig det, men det är ju ett nytt program, så det var inte förberett. Det fick jag höra när jag väl var där hos henne. Jag har ju tränat i hela mitt liv. Träningen har jag med mig men simningen, det är inte min grej. Inte hudtonen heller i januari.

Hur mycket tränar du?

– Jag försöker köra några dagar i veckan. Två pass kondition och sen två pass på gymmet. Sen kör jag armhävningar varje dag. Det ger mer än man tror, de där små grejerna som man gör varje dag.

111 armhävningar om dagen

Hur många armhävningar gör du varje dag?

– Just nu är jag på 111. Men då brukar jag köra så många jag orkar i första läget och sen de som är kvar i andra. Mellan 60 och 75 brukar jag köra i första passet.

Foto: Stefan Jerrevång
”Drömfällan”- och ”Lyxfällan”-programledaren Magnus Hedberg

Varför är träningen så viktig för dig?

– Jag mår sjukt bra av att träna. Jag börjar klättra på väggarna om jag blir för stillasittande.

Har du nåt tips till den som har trögt att komma igång?

– Jag tror inte att man ska göra så stor grej av det. Många har för hög tröskel och sätter för höga ambitioner, de ska gå från allt till inget, bara äta isbergssallad och dricka vatten och träna sju dagar i veckan. Det kommer aldrig hålla. Man ska göra de små ändringarna i vardagen istället. Dra ner lite på sockret, hitta nån träningsform som är kul, eller gå och cykla istället för att åka bil. Se till att få in rörelse och aktivitet i vardagen.

”Drömfällan” med Magnus Hedberg sänds tisdagar 20.00 på TV3. Programmet går också att stream på Viaplay och Viafree. Kändisarna som medverkar i höstens säsong är förutom Emma Igelström också Douglas ”Dogge” Leon, Josefin Crafoord och Sandra Dahlberg.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: