Meek Mill gör slut – efter Kanye Wests anklagelser

Antydde otrohetsaffär med Kim Kardashian – nyblivna pappan separerar

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Efter Kanye Wests anklagelser om en otrohetsaffär med Kim Kardashian: Nu separerar Meek Mills bara två månader efter att han blev pappa.

”Jag och Milan har bestämt oss för att fortsätta vara vänner men att uppfostra vårt barn som separata föräldrar”, skrev han i ett Twitter-inlägg som senare raderats.

Rapparen Meek Mill, 33, och flickvännen Milan Harris separerar, uppger Entertainment Tonight. Paret blev föräldrar till en pojke 6 maj, men i Twitter-inlägg som han senare raderat skriver rapparen att trots att de fortfarande känner ”galen kärlek” för varandra så hade de bestämt sig för att flytta isär.

”Jag och Milan har bestämt oss för att fortsätta vara vänner men att uppfostra vårt barn som separata föräldrar. Vi känner fortfarande galen kärlek för varandra men vi har kommit fram till en överenskommelse”, skrev han på Twitter och fortsatte:

”Inget bråk heller, vi går bara vidare! Fortfarande kärlek!”

Anklagats för otrohet

Uppbrottet kommer bara en vecka efter att Kanye West, 43, på Twitter anklagat sin fru Kim Kardashian, 39, för att ha varit otrogen med Meek Mill, i en lång rad av Twitter-inlägg, som också de raderades i efterhand. I Twitter-utbrottet gick han till attack mot såväl sin svärmor Kris Jenner, 64, som han hävdade försökt få honom tvångsintagen, som sin fru och skrev bland annat:

”Jag har försökt skilja mig från Kim sedan hon mötte Meek”.

Kanye Wests utbrott

Kanye West anklagade Kim Kardashian för att ha ”gått över en gräns” när hon träffade Meek Mill för ett samtal om fängelsereformer på ett hotell.

Kanye West, som tidigare berättat öppet om sin bipolaritet uppges nu vara inne i ett svårt skov av sjukdomen. Förra veckan valde Kim Kardashian att gå ut på sin Instagram och kommentera makens hälsa:

”Han är en briljant men komplicerad person som ovanpå all press som kommer av att vara en artist och svart man, gått igenom en smärtsam förlust av sin mamma, och måste hantera all press och isolering som kommer med hans bipolära sjukdom”, skrev hon då.

Rapparen Meek Mill.
Foto: Matt Rourke / TT NYHETSBYRÅN
Rapparen Meek Mill.

Kim Kardashian i tårar

I helgen bad Kanye West sin fru om ursäkt, också det i sociala medier:

”Jag skulle vilja be min fru Kim om ursäkt för att ha gått ut offentligt med någonting som är privat. Jag har inte backat henne så som hon har backat mig. Till Kim skulle jag vilja säga att jag vet att jag har sårat dig. Snälla förlåt mig”, skrev han då.

Att ursäkten utfördes i sociala medier kan komma av att Kanye West och Kim Kardashian under hela perioden inte har träffat varandra. Rapparen har dels befunnit sig i South Carolina för att hålla ett valmöte efter att ha tillkännagett att han kandiderar till president i höstens val i USA och dels också på sin privata ranch i orten Cody i Wyoming, medan Kim Kardashian varit i Los Angeles. Först i måndags träffades paret för första gången, efter att Kim Kardashian flugit till Wyoming.

På bilder som publicerats av Hollywoodsajten TMZ ses hon i tårar när paret samtalar i sin bil på parkeringen utanför en snabbmatsrestaurang.

Dagen efter, på tisdagsmorgonen lokal tid, återvände Kim Kardashian ensam till Los Angeles i sitt privatjet, uppger TMZ.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN