Helen Sjöholm och Lisa Nilsson till ”Så mycket bättre”

TV4 bekräftar flera av artisterna som Aftonbladet redan avslöjat

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Helen Sjöholm och Lisa Nilsson kommer att vara med i ”Så mycket bättre”.

I TV4:s ”Nyhetsmorgon” bekräftades också att Benjamin Ingrosso, Markus Krunegård, Plura Jonsson och Ana Diaz ska vara med – precis som Aftonbladet tidigare kunnat avslöja.

Lisa Nilsson, 49, återvänder till ”Så mycket bättre” i höst. Det tillkännagavs i TV4:s ”Nyhetsmorgon” på måndagsmorgonen.

Senare under dagen presenterade kanalen ytterligare ett namn: musikalartisten Helen Sjöholm, 49.

– Snart ska jag få åka till Gotland och vara med i ”Så mycket bättre”, vilket känns otroligt kul och spännande. Jag är ingen låtskrivare men jag ser fram emot att höra andra tolka sånger som jag har gjort genom åren och inte minst göra egna tolkningar av andras sånger, säger hon i ett videoklipp på TV4:s Facebooksida.

Helen Sjöholm.
Foto: Natanael Johansson
Helen Sjöholm.

Samtidigt valde kanalen att bekräfta ytterligare fyra artister, som Aftonbladet redan har kunnat avslöja, Benjamin Ingrosso, 22, Markus Krunegård, 41, återvändande Plura Jonsson, 68, och Ana Diaz, 42.

– Det är lite nervöst, såna här sammanhang i och med att det är en stor produktion och jag inte är supervan vid det. Men jag tyckte att det lät så spännande. Saker som jag blir rädd för är jag intresserad av, säger Ana Diaz i ”Nyhetsmorgon”.

Foto: CAROLINA BYRMO
Lisa Nilsson.

Låtskrivare åt stjärnorna

Hon är mest känd som låtskrivare åt superstjärnor som Britney Spears, David Guetta och Jennifer Lopez och nu kämpar hon för att göra versioner av sina artistkollegors låtar.

– Det är svårare på många vis. Verk som man redan har en relation till, som finns redan. Och så kan jag inte bara göra en version, jag ska också applicera mitt sound, som för mig redan är ganska diffust. Jag har inte hållit på så länge som artist, säger hon i ”Nyhetsmorgon”.

Även Plura Jonsson medverkar i programmet, via länk från sitt lantställe utanför Katrineholm.

– Jaha, då var det dags igen då att skämma ut sig eller nåt, nej jag vet inte, säger han om sin comeback i ”Så mycket bättre”.

Görs om

Aftonbladet har tidigare avslöjat att programmet görs om till hösten, med en blandning av tidigare medverkande och nya artister. Alla kommer heller inte medverka i samtliga program. TV4 har hittills valt att inte kommentera det nya upplägget i ”Så mycket bättre”.

Bland övriga artister som också ska vara klara för höstens säsong av ”Så mycket bättre” enligt Aftonbladets källor finns bland annat Tommy Körberg och Lili & Susie.

Publicerad:

LÄS VIDARE