”Let’s dance” ställs in igen – drabbad av sjukdomar

Sänder istället program med jubileumstema

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

”Let’s dance” ställs in för andra fredagen i rad.

I stället blir det jubileumstema i TV4.

”Vad det exakt kommer innebära får ni se på fredag 20.00, precis som vanligt”, säger David Hellenius och Tilde de Paula Eby i ett pressmeddelande.

Förra fredagen ställdes ”Let’s dance” in på grund av sjukdom i produktionen. Bland annat hade deltagaren Anders Jansson, 52, hög feber och hosta. Han själv beskrev det som ”coronaliknande symtom”. Då bjöd TV4 på ett specialavsnitt med bland andra Carola Häggkvist, 53, och Pernilla Wahlgren, 52.

Nu ställs programmet in igen meddelar kanalen i ett pressmeddelande.

”Medan dansgänget återhämtar sig från sina förkylningar ser vi till att denna vecka fira Let’s dance 15 år med ett jubileumstema där vi kommer uppleva roliga återblickar och minnesvärda stunder! Vad det exakt kommer innebära får ni se på fredag 20.00, precis som vanligt”, säger David Hellenius och Tilde de Paula Eby.

På fredag sänder TV4 återigen ett specialavsnitt av ”Let’s dance”
Foto: TV4
På fredag sänder TV4 återigen ett specialavsnitt av ”Let’s dance”

Nytt sjukdomsfall enligt Expressen

Enligt uppgifter till Expressen stoppas programmet efter att nytt sjukdomsfall i produktionen.

”Roliga, starka och härliga återblickar från några av de femton säsongernas mest minnesvärda stunder utlovas. Det blir också artister och andra gäster som tillsammans med programledarna Tilde de Paula Eby och David Hellenius bjuder tittarna på en Let's dance-sändning lite utöver det vanliga formatet”, står det vidare i pressmeddelandet.

Aftonbladet Nöje har sökt TV4 med anledning av uppgifterna kring nytt sjukdomsfall. Kanalen hänvisar till pressmeddelandet.

”Let’s dance” sänds på fredag den 3 april klockan 20.00 på TV4, TV4 Play och C More. 

PODD Därför är USA så drabbat av corona

I det här avsnittet av Aftonbladet Daily pratar vi om varför USA blivit så drabbat av coronaviruset och hur Donald Trump hanterar krisen. Kan det komma att påverka valet i höst? Gäst: Wolfgang Hansson.

 
Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på PLAY-knappen

Publicerad:

LÄS VIDARE