Kanye West urinerade på sin Grammy

Går till Twitterattack mot skivbolagen

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Under de senaste dagarna har världsstjärnan Kanye West twittrat ut sin ilska mot skivbolagen.

I ett av inläggen urinerar han på sin Grammy.

”Det här ögonblicket kommer att förändra musikindustrin för alltid”, skriver han.

Kanye West på valmöte för sin presidentkampanj i juli.
Foto: Lauren Petracca Ipetracca / TT NYHETSBYRÅN
Kanye West på valmöte för sin presidentkampanj i juli.

Artisten Kanye West, 43, är minst sagt missnöjd med förhållandena i musikindustrin. I måndags twittrade han ut sin ilska som då först och främst var riktad mot skivbolagsjättarna Universal och Sony Music.

I sina inlägg kräver han bland annat att få äga rättigheterna till sin egen musik. Han skriver även att så länge han är tvungen att vara bunden till ett kontrakt kommer han inte att producera någon ny musik. Han har även försökt att involvera advokater för att hjälpa honom.

”Det här ögonblicket kommer att förändra musikindustrin för alltid”, skriver han i ett inlägg.

Sedan lägger stjärnan upp bilder på sitt kontakt med Universal som han har fotat av sida för sida. Inläggen publiceras med sekunders mellanrum.

Foto: Twitter
Kanye West ser i videon ut att kissa på en av sina Grammys.

Urinerade på sin Grammy

Efter att sista sidan är upplagd dröjer det inte länge förrän det dyker upp ett filmklipp i flödet. Videon föreställer troligtvis Kanye West själv som urinerar på vad som ser ut att vara en av hans 21 Grammystatyetter som ligger i toaletten. ”Lita på mig... Jag ger mig inte”, står det i inlägget.

Efter det började inläggen att avta.

Foto: Evan Agostini / TT NYHETSBYRÅN
Kanye West och Kim Kardashian West.

”Svårt och smärtsamt”

Kanye Wests fru Kim Kardashian har tidigare kommenterat sin mans psykiska hälsa. Det efter att West bland annat skrev på Twitter att han länge velat skilja sig från sin fru.

”Som många redan vet är Kanye bipolär. Alla som har detta eller har en anhörig med diagnosen vet hur otroligt svårt och smärtsamt det är att förstå. Jag har aldrig talat öppet om hur detta har påverkat oss hemma eftersom jag är väldigt beskyddande när det gäller våra barn och Kanyes rätt till att hålla sin hälsa privat”, skrev Kardashian då på Instagram.

Publicerad:

LÄS VIDARE