Malin Olssons gravidlycka

Väntar sitt andra barn med Simon Peyron: ”En liten kärleksbomb”

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:
Malin Olsson och Simon Peyron på Ellegalan.
Foto: Henrik Montgomery / TT NYHETSBYRÅN
Malin Olsson och Simon Peyron på Ellegalan.

Malin Olsson och Simon Peyron väntar sitt andra barn.

– Jag är väldigt lättad och glad över att allt går bra, inga kräkningar eller sånt än så länge, vi får hålla tummarna, säger SVT-profilen.

SVT-profilen Malin Olsson, 38, visar upp gravidmagen målad som en serietidningsbomb på Instagram:

”Ja i vår smäller det, då kommer en liten bebis ’Kladdis’ till oss! Och ja, du damp verkligen ned som en liten kärleksbomb, men det sägs ju att man inte väljer när bebisar ska komma... det gör de själva! Välkommen till familjen, du har en storasyster som längtar vääääldigt mycket efter dig!” skriver hon.

När Aftonbladet når henne över telefon berättar hon att graviditeten ännu så länge gått smärtfritt.

– Det är helt fantastiskt, precis som när jag väntade Blanka, min första graviditet. Jag är väldigt lättad och glad över att allt går bra, inga kräkningar eller sånt än så länge, vi får hålla tummarna, säger hon.

”Så himla härligt”

Vad ser du mest fram emot med att bli tvåbarnsmamma?

– Att ge Blanka ett syskon. Nån som hon kan leka med och ge sina bästa tips till. Jag har ju två syskon själv och vet vad det innebär.

Finns det något du bävar inför?

– Kanske förlossningen lite. Förra gången var jag så himla cool för att jag inte gjort det förut och bara känd att det var spännande med en ny utmaning. Nu vet jag mer vad det innebär och vill bara att allt ska gå bra.

Även sambon Simon Peyron, 26, har lagt upp en bild på Instagram med texten:

”Nu blir vi fyra i familjen”.

Till Aftonbladet skriver han i ett sms:

”De känns så himla härligt att bli pappa på nytt igen. De häftiga denna gången är nog att jag vet mer vad jag har framför mig, och istället för att ivrigt blicka framåt kunna pausa upp mer och njuta av alla nya momenten”.

Träffades under Melodifestivalen

Han lägger också till, med en skrattande emoji-symbol:

”Sen kommer jag säkert fortfarande vara helt värdelös på att vakna mitt i natten, galet frustrerad över att vara förälder nummer två. Jag tror dock mitt artist-ego mår bra av att bli lite trampad på”

Malin Olsson och Simon Peyron lärde känna varandra under Melodifestivalen 2014 när han tävlade som sångare i gruppen Outtrigger och hon bevakade tävlingen för SVT Barns räkning. De flyttade ihop senare samma år och 2018 fick de sitt första barn, dottern Blanka.

På SVT leder Malin Olsson bland annat ”Vem bor här” och är återkommande programledare för populära barnprogrammet ”Sommarlov” sedan 2010. Simon Peyron var tillbaka i Melodifestivalen 2020 där han sjöng duett med Ellen Benediktson och tog sig till Andra chansen.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN