Publicerad:

Stallones mamma Jackie om sina operationer: ’Jag har fått för mycket!’

Av:

Publicerad:
1 av 3
Jackie har tidigare erkänt att hon gjort flera plastikoperationer.

Sylvester Stallones mamma är 92 år gammal.

Och beroende av plastikoperationer.

Förra veckan visade Jackie­ ­Stallone upp sitt senaste ansikte där huden var mer åtstramad än någonsin.

Det är bara ett år sedan som Jackie avslöjade att hon inte är helt nöjd med sina ingrepp i ansiktet. Särskilt inte med alla fillers som hon har använt för att fylla ut rynkor och lös hud.

– Jag har fått för mycket. Jag ser ut som om jag har munnen full med nötter. Det känns som om jag ser ut som en ekorre, sa Jackie i en intervju med Daily mail förra året om sitt uppsvullna ansikte.

”Hemlighet för långt liv”

Men även om hon inte är nöjd med de misslyckade ingreppen så anser 92-åringen att hon ser yngre ut än alla andra i samma ålder.

– Jag ångar en påse spenat varje dag och kokar ägg till frukost. Det är min hemlighet till ett långt liv, säger Jackie.

– Vem känner du som ser så här bra ut vid 92? Jag är hälsosam. Här är jag med en man som är hälften så gammal som jag. Han är 60.

”Gillar inte botox”

Jackie Stallone har tidigare erkänt att hon gjort flera plastikoperationer, tre kemiska peelingar och minst 50 injektioner med fillers på olika ställen i ansiktet, bland annat läpparna. Hon har också gjort kosmetiska tatueringar runt ögonen och på ögonbrynen. Men botox undviker hon.

– Jag gillar inte botox. Det får ansiktet att se stelt ut. Det jag vill åtgärda fungerar inte med botox. Jag har inga rynkor i pannan, det kan jag vara tacksam för, säger Jackie till Daily Mail.

Publicerad:
Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN