Publicerad:
Uppdaterad:

Efter succén: GES show kommer till Stockholm

”Stanna världen en stund” sätts upp på Cirkus hösten 2020

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Magnus Ragnvid
Gruppen GES.

Biljetterna till GES krogshow på The Theatre i Göteborg har sålt som smör.

Nu står det klart att även Stockholmarna får en bit av GES-kakan.

2018 gjorde GES en bejublad återföreningsturné och nyligen stod Anders Glenmark, 65, Thomas ”Orup” Eriksson, 60, och Niklas Strömstedt, 61, återigen på scen tillsammans när de dök upp i jubileumssäsongen av ”Så mycket bättre”.

Tidigare i höstas annonserade också bandet att de sätter upp krogshowen ”Stanna världen en stund” på The Theatre i Göteborg i vår.

– Det är en föreställning där låtarna och vägen till dem är som smakerna i universums bästa glassbar. Vi ska servera en popshow av sällan skådat slag – ”En jävel på kärlek”, ”Ingenting minner om dig”, ”Hon är min” och en hel galax av annat legendariskt att lägga i strutarna, sa de i ett pressutskick vid tidpunkten.

Sätts upp på Cirkus nästa höst

Nu meddelar GES att Stockholmarna snart också kommer kunna ta del av showen.

Hösten 2020 sätts ”Stanna världen en stund” upp på Cirkus med totalt 26 olika speltillfällen.

”Showen kommer ta med dig på en intim, men storslagen resa, fylld av både GES fantastiska låtskatt och självklart de största hitsen från deras egna solokarriärer. Cirkeln sluts och scenen blir också rund som den en gång också var på anrika Cirkus”, kan man läsa i pressutskicket.

”Stanna världen en stund” på Cirkus har premiär den 24 september 2020 och biljetterna släpps redan den 12 december via GES.se och Showtic.se.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I tolfte avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” kritiserar Wilma Oscars beteende under inspelningarna.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publicerad:
Publicerad: