Publicerad:
Uppdaterad:

Kikki Danielsson sjuk – hoppar av ”Stjärnornas stjärna”

Vill inte riskera att smitta deltagare och produktion – ersätts i TV4-programmet av Arvingarnas Casper Janebrink

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Kikki Danielsson tvingas hoppa av ”Stjärnornas stjärna”.

Dansbandsdrottningen stoppas – av en förkylning.

– Kikki väljer att inte kommentera idag men har en vanlig förkylning och är inte orolig för att det är corona-relaterat, säger hennes presskontakt Johanna Boström Stone.

Under veckan har hon coachat de tävlande artisterna inför lördagens dansbandstema. Men nu tvingas Kikki Danielsson, 67, hoppa av direktsändningen av ”Stjärnornas stjärna” i TV4.

Hon har blivit förkyld och kan därför inte längre vara med i studion och bedöma deltagarnas insatser. Därför ersätts hon av den tidigare ”Stjärnornas stjärna”-vinnaren, Arvingarnas frontman Casper Janebrink, 50.

– Det är såklart tråkigt att Kikki tvingats ställa in sin medverkan men vi hoppas att hon snart mår bättre och att hon kan vara med en annan gång. En värdigare ersättare än Casper Janebrink är svår att hitta, säger Caroline Norrby, exekutiv producent på TV4.

Aftonbladet har sökt Kikki Danielsson, hennes presskontakt Johanna Boström Stone hälsar att hon inte vill kommentera, men betonar att det rör sig om just en förkylning.

– Kikki väljer att inte kommentera idag men har en vanlig förkylning och är inte orolig för att det är corona-relaterat. Däremot innebär det ju just nu att man håller sig hemma och avstår från att resa samt att i just fallet med ”Stjärnornas stjärna” inte vill riskera att medverkande och produktionen blir smittade, säger hon.

Kikki Danielsson tvingas hoppa av ”Stjärnornas stjärna”.
Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Kikki Danielsson tvingas hoppa av ”Stjärnornas stjärna”.

”Roligt att få vara med mitt i alla tråkigheter”

För Casper Janebrink kom förfrågan från ”Stjärnornas stjärna” lägligt efter att Arvingarna tvingats ställa in de återstående 12 spelningarna på vårturnén.

– De ringde och frågade om jag var ledig och det har man ju blivit nu när allt annat ställts in, säger han.

– Jag fick förfrågan att vara coach redan för några månader sen, men vi har varit ute på stor turné så då var jag tvungen att tacka nej. Men nu blev ju Kikki sjuk och jag var entledigad från våra spelningar så då blev det lite roligt att få vara med mitt i alla tråkigheter, säger han.

”Stjärnornas stjärna” sänds ikväll lördag 20.00 på TV4.

Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Casper Janebrink ersätter Kikki Danielsson i lördagens ”Stjärnornas stjärna”.
Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: