Influencern om programledarens pikar

”Är ganska trött på det”

Av:

Publicerad:

David Hellenius upprepar ofta att Alice Stenlöf arbetar som influencer i TV4:s ”Let’s dance”.

Nu berättar Stenlöf om pikarna.

– Jag är ganska trött på det, säger hon.

Alice Stenlöf, 23, svarar glatt i telefonen och berättar att hon nyss kört ett sista pass inför fredagens direktsändning av ”Let’s dance”. Denna vecka ska deltagarna tillägna en dans till en speciell person, men till vem hon ska dansa till vill inte Alice säga.

– Träningarna har gått bra och jag tror att det kan bli en känslosam kväll, säger hon.

”Jag har stort stöd från mina följare”

Nu är hon glad över att få vara kvar efter förra veckans resultatkaos då hon gick vidare precis före Andreas Lundstedt, 47, som fick lämna.

– Jag har stort stöd från mina följare. Sen har Hugo en stor familj som röstar. Sen är kanske inte min målgrupp är de som kollar mest på ”Let’s dance”, säger hon och skrattar till.

Alice Stenlöf
Foto: PONTUS LUNDAHL/TT
Alice Stenlöf

”Det är fortfarande ett väldigt nytt yrke för många”

Under hela den här säsongen har programledaren David Hellenius, 46, återkommit till att Alice Stenlöf arbetar som influencer, ett yrke inte alla kanske riktigt fått grepp om. Nu berättar hon om vad hon tycker om pikarna.

– Han är rolig han. Det är fortfarande ett väldigt nytt yrke för många i tv-sofforna, så det är många som antagligen tycker att det är roligt också. Men jag är ganska trött på det. Men jag vet att han säger det med kärlek, säger hon.

Foto: CAROLINA BYRMO
David Hellenius har återkommande kommenterat att Alice Stenlöf jobbar som influencer.

”Jag har knappt träffat någon kompis alls”

I förra veckans program skickade Bianca Ingrosso, 25, en hälsning till Alice.

– Jag blev jätterörd och glad över hälsningen. Det var fint att få. Man är nervös där så man blir extra berörd när de tär någon man känner bra, säger hon.

Träffas ni någonting nu?

– Jag hinner knappt träffa någon under programmets gång. Jag har knappt träffat någon kompis alls. Det blir inte mycket av det.

Hur är det med nerverna inför fredagen?

– Jag har ju scenskräck. Kvällen innan brukar det kännas lugnt, men precis innan kommer scenskräcken. Men nu har vi gjort det några gånger och det är bara att försöka gå in i ett ”dance-mood”.

Foto: ANNIKA BERGLUND/TV4
Alice Stenlöf och Hugo Gustafsson i förra veckans ”Let’s dance”.
Publicerad:

LÄS VIDARE