Annika Herlitz har blivit mamma

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Peter Wixtröm
Annika Herlitz .

I våras avslöjade gravida ”Frost”-stjärnan Annika Herlitz för Nöjesbladet att hon haft flera missfall.

Nu har nio månader gått och en liten tjej har sett dagens ljus.

– Vi kan inte sluta titta på henne, säger sångerskan från BB.

I maj rapporterade Nöjesbladet att schlagerstjärnan och ”Frost”-sångerskan Annika Herlitz, 33, var gravid. Det efter ett antal missfall som Annika öppet delade med sig av.

– Jag har varit gravid förr, om man säger så. Men vi har inga barn alltså. Därför känns det lite extra läskigt nu, men vi vet att vi inte är unika att få missfall. Vi vill prata om det för att visa för andra att de inte är ensamma, förklarade Annika då.

”Det känns overkligt”

Nu har de nio långa månaderna passerat och allt har gått vägen. I måndags fick Annika och maken Marcus Englesson, 35, en dotter på privata BB Stockholm som är inhyst i Danderyds sjukhus strax norr om Stockholm.

– Det känns overkligt och på samma gång helt självklart att hon är här nu. Vi är löjligt kära och kan inte sluta titta på henne och ta bilder. Nu ska vi försöka lära känna vem hon är och vad hon vill, säger Annika direkt från BB Stockholm där hon och sambon Marcus Englesson i skrivande stund är.

Gav konsert – sen gick vattnet

Det var igår kväll när Annika precis hade sjungit klart sin sista Evita-konsert på Göta Lejon i Stockholm som vattnet gick. Klockan 11:47 idag anlände den ännu så länge namnlösa dottern som var 49 centimeter lång och vägde 3 400 gram.

– Jag ska vara ledig den närmaste tiden och Marcus tar sina tio dagar och så ska vi hänga i vår bubbla. Sen får vi se när jag börjar slussa in lite dubbning igen. Det blir inte än på ett tag utan nu ska vi njuta av vår bebis. SOM vi har längtat!

Bland gratulanterna på Instagram finns sångerskan Sahlene som skriver ”Åååå, grattis till miraklet”, Camilla Läckberg kommenterar med ”Grattis!!!!!” och Annikas schlagerkollega Jessica Andersson skriver ”Men Annika så underbart!!! Varma grattiskramar från mig”.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN