Chers raseri efter hånet: Borde få sparken

Ber nu om ursäkt

Av:

Publicerad:
Uppdaterad:

Programledaren Wendy Williams hånade skådespelaren Joaquin Phoenixs läppspalt som han har opererat.

Nu rasar världsstjärnan Cher.

”Du borde få sparken” skriver hon på Twitter.

Programledaren Wendy Williams, 55, är i blåsväder. Hon skojade om Joaquin Phoenixs, 45, läppspalt och har efter det fått kritik, skriver Daily Mail.

Hon beskrev Phoenix som ”konstigt attraktiv” där hon bland annat hånade ett ärr på skådespelarens överläpp, som ofta täcks av skägg.

”När han rakar av sig mustaschen har han ett ärr. Han har en sån där... vad kallar man det? Klyftläpp, läppspalt” sa hon enligt tidningen i sin talkshow.

Hon krokade sedan i ett finger under läppen och försökte illustrera hur det ser ut när någon lider av det tillståndet. Det är en vanlig födelsedefekt som inträffar när ett barns läpp eller mun inte utvecklas ordentligt under graviditeten.

Cher är rasande över Wendy Williams uttalande.
Foto: MAGNUS SUNDHOLM
Cher är rasande över Wendy Williams uttalande.

Chers raseri

Efter programledarens hån har bland annat världsstjärnan Cher, 73, rasat.

”I tonåren spenderar de här personerna mycket av tiden till att ha ont och att vara rädda, men har hopp om att se normala ut. Rädslan deras föräldrar går igenom är outhärdlig. Om din mamma såg vad du gjorde hade hon skämts. Min mamma lärde mig att älska och hjälpa människor i nöd. Vem är du? Du borde få sparken” skriver hon på sin Twitter.

Ber om ursäkt

Wendy Williams har nu bett om ursäkt på Twitter. Hennes ursäkt kom i ett svar till den kanadensiska fotbollsspelaren Adam Bighill, som har varit kritisk till stjärnans kommentar. Han föddes med tillståndet och hans spädbarn Beau har också läppspalt.

”Vi tänker på Beau i dag som är på operation. Jag vill be om ursäkt till alla med läppspalt och till Beaus ära donerar vår show till ”Operation Smile” och ”American Cleft Palate-Craniofacial Association” och uppmuntrar våra tittare att lära sig mer och hjälpa till att stödja arbetet med läppspalt” skriver hon i sitt inlägg.

Efter ursäkten twittrade Cher igen och skrev:

”Kan en ursäkt åtgärda det här?” skriver hon till en bild där Wendy Williams har fingret på sin läpp.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN