Sanna Nielsens villachock – efter flytten

”Inte varit så medveten om hur det är att ha hus”

Av:

Publicerad:
Sanna Nielsen flyttade till villa före jul.
Foto: NILS PETTER NILSSON
Sanna Nielsen flyttade till villa före jul.

De ville flytta till lite större lägenhet – och hamnade i en sexrumsvilla.

Sanna Nielsen var inte helt förberedd på vad villalivet skulle innebära för henne och sambon Joakim Ramsell.

– Man lär sig hela tiden hur ett hus ska må och vad man gör och inte bör göra, säger hon och skrattar.

När Sanna Nielsen, 35, och kärleken Joakim Ramsell, 47, bytte tvårumslägenheten till en sexrumsvilla strax före jul var den folkkära sångerskan och programledaren inte helt på det klara med vad hon gav sig in på.

– Det blir mer yta och lite mer att sköta om. Det är lite mer av allt helt enkelt, säger hon.

Aftonbladet kunde i april berätta att musikerparet sålt lägenheten och istället investerat 7,7 miljoner i en villa på 177 kvadratmeter Tyresö utanför Stockholm. I samband med premiären av ”Allsång på Skansen” på SVT berättar hon nu om livet som villaägare.

Foto: MAGNUS SANDBERG
Joakim Ramsell och Sanna Nielsen.

”Inte varit så medveten”

– Det är jättemysigt och härligt. Man får se vad som kommer upp i trädgården och man lär sig hela tiden hur ett hus ska må. Och vad man gör och inte bör göra.

Oj då. Vad har du råkat ut för?

– Haha nej, inget speciellt. Jag har inget exempel. Jag tror inte att jag har varit så medveten om hur det är att ha ett hus. Men det är jag nu, säger hon och skrattar.

När Aftonbladet frågar igen om det är något speciellt hon tänker på som är svårare med att bo i hus jämfört med lägenhet säger hon bara:

– Det går så fint. Det är jättebra. Vi trivs bra.

”Ens egen lilla vrå”

Att flytta till villa var inte heller vad Sanna Nielsen och Joakim Ramsell först planerat. Först hade de tänkt flytta till en större lägenhet.

– Vi letade verkligen inte länge. För att göra en lång historia kort så var det så att vi tänkte att vi skulle försöka hitta något lite större. En lägenhet eller så. Men så var det nån som tipsade om det här huset. Och så blev vi kära direkt.

Har du gröna fingrar och påtar i trädgården?

– Jag tror inte att jag har så gröna fingrar, men de kanske börjar skifta lite åt den färgen åtminstone. Jag letar mig fram. Så fort man flyttar till hus så blir man lite intresserad av sånt skulle jag säga. Det är ens egen lilla vrå, säger hon.

”Allsång på Skansen” sänds på SVT1 tisdagar 20.00.

Publicerad:

LÄS VIDARE