Elisa Amorelli
▸ ”Som mamma och egenföretagare vet jag själv hur stressig vardagen kan vara, då är det perfekt att inkludera yogan i matlagningen”.
▸ Musslor med smak av kokos, citrongräs, vitlök, ingefära och miso – hur fantastiskt gott låter inte det?
▸ Servera med sallad eller i mindre bitar och duka fram till ett mingel.
▸ Det här är soppan för alla korianderälskare där ute!
▸ Recept ur boken ”Yogamat” av Cecilia Davidsson.
▸ Den indonesiska rätten liknar en asiatisk pyttipanna, fast med härliga grönsaker och strimlad omelett.
▸ Klockan 14 svarar tv-kocken Markiz Tainton på alla era frågor om enkla helgmiddagar, festlig lördagsmat – och godaste brunchen.
▸ Den älskade tv-kocken Markiz Tainton bjuder på mat med ”aha-upplevelse”.
▸ Röran blir extra krämig med smält västerbottensost.
▸ Årets populäraste pizza 2020 – kebabpizzan
▸ Vem har sagt att en frukost blir tråkig om man utesluter laktos och gluten? Inte kostrådgivaren Cecilia Folkessons i alla fall.
▸ ”Barnens favorit är bacon, min är soltorkade tomater med hackad spenat och vitlök”, säger kostrådgivaren Cecilia Folkesson.
▸ Här behövs varken yoghurt eller mjölk för att få till den krämiga konsistensen.
▸ Denna frukost mättar extremt bra, innehåller inga mejeriprodukter och är glutenfri.
▸ Fröknäcken med chia – utan gluten och laktos
▸ David Berfner bjuder på sin absolut bästa nyårsdrink – en härlig blandning mellan gin, syrlig citrus och lyxig champagne.
▸ Allt du behöver veta för att få maten levererad – direkt till dörren
▸ Hemma hos författaren och influencern Sofia Wood betyder nyårsafton festklänning och lyxig trerätts på vackert dukat bord. Oavsett antal gäster.
▸ Siktar du på att göra det absolut godaste julbordet – någonsin? Då kan du ta hjälp av hela Sveriges älsklingskock Tareq Taylor.
▸ Stjärnkocken Jessica Frej svarar på alla dina frågor om hur man gör enkla, snabba och goda rätter till jul.
▸ Ska du fira in tolvslaget i Malmö? Här har vi samlat allt du behöver veta
▸ Allt du behöver veta för att fira in tolvslaget i Göteborg.
▸ Här gör vi mandelmusslorna veganska och byter dessutom ut vispgrädden mot en vit chokladgrädde. Du kommer inte att bli besviken.
▸ Vego-profilen Mattias Kristiansson har gjort två varianter: några med mandel och apelsin, andra med snickerssmak.
▸ Saffran och mandelmassa är farligt gott ihop, så du kan bara föreställa dig hur de här smakar rykande heta. En till, tack!
▸ Upptäck de svarta hålen i ekonomin med Aftonbladets räknesnurra.